Llorenç Gómez tanca la Lliga Portuguesa amb medalla de bronze

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/10/2020

Llorenç Gómez posa el punt i final a la Lliga Portuguesa. El torrenc tanca el campionat en tercera posició després de caure aquest dilluns, 5 d’octubre, davant de l’Sporting per 6 a 3. El Benfica necessitava guanyar per poder seguir mantenint viva la lluita pel títol, però no ha pogut ser, i tampoc li ha acompanyat el resultat del Chaves, que ha perdut per un contundent 7 a 3 contra el Braga. Els de Llorenç han lluitat de tu a tu contra l’Sporting. Amb el 2 a 1 al marcador, l’àrbitre ha expulsat Elinton Andrade i amb un penal en contra les coses s’han començat a complicar. Tot i així, han donat la cara fins el final oferint el seu millor futbol. L’Sporting ha acabat proclamant-se campió de la competició, i el segon lloc ha estat pel Braga. Llorenç ha volgut felicitar els seus companys de Selecció Eduard Suárez, Antonio Mayor y Dona per la consecució del títol.

Pel de Torredembarra, la medalla de bronze té “molt bon gust”. Es mostra “molt agraït” per aquesta nova aventura i “molt satisfet” del treball que ha realitzat l’equip. És conscient de “la realitat del grup” i reconeix “no ser mereixedors del títol”. Admet “no tenir el nivell per ser-ho, però sí estar en el procés per algun dia arribar a aconseguir-ho”. De fet, quan va acceptar la proposta del Benfica sabia que es tractava “d’un equip en procés de creixement, amb jugadores joves i inexperts, que necessitava un període d’adaptació per anar millorant a poc a poc i poder aspirar a coses grans”. I la tercera posició no està gens malament, sobretot tenint en compte les adversitats a les quals s’ha hagut d’enfrontar. Primer no podent disputar l’Euro Winners Cup per un cas positiu de Covid-19 a l’equip, i ara a la Lliga Portuguesa tenint que aplaçar fins a quatre partits a causa de la quarantena en què s’han vist immersos, el que els ha obligat a disputar 9 partits en 11 dies. Segons el 10 de ‘La Roja’, “una autèntica bogeria, una salvatjada que el cos nota” i que els ha acabat passant factura.

Malgrat els infortunis, el balanç global de l’equip és molt positiu. Haver aconseguit una segona posició històrica a la fase regular del campionat, haver accedit a la final a quatre, i haver aconseguit la medalla de bronze significa una gran fita per ells. Llorenç es mostra totalment agraït amb el Casa Benfica Loures “per l’oportunitat, per l’interès, per la confiança dipositada i pel bon tracte rebut per part del cos tècnic, de la directiva i dels jugadors”. Celebra haver pogut aportar el seu granet de sorra, tant dins com fora del terreny de joc. En aquest cas, com a pivot i posant “les individualitats sempre al servei del col·lectiu”. A nivell personal, també se sent molt satisfet. Ha tornat a oferir la seva millor versió, s’ha sentit “còmode, fort i ràpid”, i ha anotat 14 gols més al seu palmarès particular.

Aquest dilluns ha tancat una altra bonica etapa i avui torna a desconnectar i a continuar amb la seva vida. De nou instal·lat a la seva autocaravana, espera tornar a la calma, reprendre els projectes que té en marxa amb la seva marca esportiva Enzo10, i mantenir-se alerta per si es presenta alguna altra competició abans d’acabar l’any.

Foto: L’equip del Benfica celebrant la medalla de bronze. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This