Vuit nedadors recorreran aquest dissabte 21 quilòmetres entre Tarragona i Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 2/10/2020

Aquest dissabte 3 d’octubre es desenvoluparà la travessia col·lectiva més llarga nedada mai al mar a Tarragona: la I Via Augusta. La ruta, de 21 quilòmetres, va des de la Platja del Miracle fins Roda de Barà. Ho intentaran vuit nedadors/es de llarga distància de la secció d’aigües obertes del Club de Vela Platja Llarga. Un trajecte que des de fa segles s’ha fet a peu i que ara, per primera vegada es farà nedant.

La sortida es farà a les de 7:30 des de la platja del Miracle i el lloc d’arribada és la platja de la Punta de la Guineu al Roc de Sant Gaietà. Els nedadors que aniran en tres ritmes diferents tindran el suport de l’embarcació de Vela Llatina Pepeta II, que pertany a l’associació Orsasop de Torredembarra i dels Kayaks del Club de Vela Platja Llarga. Diversos nedadors/es de Tarragona els acompanyaran el tram final que va des del Club Marítim Torredembarra o Club Nàutic Creixell.

Els nedadors disposats a finalitzar el repte són Norbert Parera, Àngel Palau, Gemma Zapater, Sergi Rodríguez, Diego Ortega, Jorge Torres, Alberto Valles i Antonio Atienza. Inicialment el recorregut estava previst fer-ho a la inversa (del Roc fins el Miracle) però les previsions han obligat a fer el canvi de sentit.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This