Dos podis del Bikepark Costa Daurada Torredembarra al Sea Otter Europe de Girona

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/9/2020

Aquest cap de setmana el club del Bikepark Costa Daurada Torredembarra ha estat present a la Sea Otter Europe, festival de ciclisme celebrat a Girona, aquest any sense fira i només amb les 4 proves ciclistes més rellevants a causa de la situació sanitària. En total, sis  ciclistes de l’equip del Bikepark BAUHAUS Torredembarra han pres part en els dos dies de competició que s’hi han realitzat i han aconseguit dos podis.

Dissabte, a la prova de la Scott Marathon MTB, a la distància de 45 quilometres amb 4 membres de l’equip, en un circuit dur i on la velocitat trepidant en tot moment va provocar una cursa complicada, tant en la sortida i primers quilòmetres, on els ensurts, tocs i moltíssima pols complicaven la visió del propi camí, així com alguns ensurts en perdres en algun creuament o camí no del tot ben senyalitzat.

És precisament el que va passar amb Joanmi Martín,  quan circulava en primera posició de tot el grup i ja havent cobert tres quarts de la prova, el ciclista de la  màxima categoria estava realitzant una grandíssima cursa i ho tenia tot de cara per guanyar, quan en un creuament no el van indicar correctament i es va perdre, perdent així totes les opcions de la victòria.

Alberto Faro va ser segon a la categoria Máster 40 en una molt bona cursa. Àngel Batlle va trencar la cadena quan lluitava per la 3ra posició a máster30 i va perdre 15 minuts en la reparació acabant sisè. Robert Nicolae va debutar amb l’equip torrenc a la categoria Júnior i va setè.

Diumenge continuaven les curses, en aquesta ocasió la Copa Catalana internacional de BTT, amb un circuit d’uns 7 quilòmetres, pràcticament sense desnivell, però revirat. Un nou podi per Noemí Moreno que va ser segona a la màxima categoria Elit Femení, realitzant una cursa espectacular. La resta de membres de l’equip van aconseguir les posicions següents: Leo Marzal 26è en Cadet, la categoria amb més participació, gairebé 60. Robert Nicolae 32è a Júnior amb uns 40 participants, Àngel Batlle 24è en M30 amb uns 39 participants, Alberto Faro 23è en M40 amb uns 32 participants.

D’altra banda Axel Méndez la participat a la Copa d’Espanya de Trial a la ciutat de Cartagena, on ha esta quart a la categoria Principiant. La Copa d’España de Trial tindrà la seva segona cita a Cambrils d’aquí dues setmanes, el 11 d’octubre al Parc del Pescador.

Foto: Una imatge de la prova disputada a terres gironines. / BIKEPARK COSTA DAURADA TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This