El torrenc Aaron Sola triomfa en el Campionat Estatal sub-23 i signa un doblet en disc i pes

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/9/2020

L’atleta torrenc Aaron Sola (AA Catalunya) ha assolit una doble medalla d’or en disc i pes al Campionat Estatal d’Atletisme sub-23,  disputat aquest cap de setmana a les pistes de San Pablo de Sevilla. Sola partia com un dels principals favorits per pujar al podi, però va signar una actuació brillant que l’ha situat com el primer atleta de la història que aconsegueix l’or en les proves de disc i pes.

La primera medalla d’or la va aconseguir en llançament de pes, dominant des del començament la prova. Va aconseguir la millor marca en el sisè i últim intent, amb 53,41 metres, superant amb molta distància Victor Faus (CA Fent Camí Mislata), 47,48 i Ruben Matas (At. Salamanca), 46,03, que van completar el podi.

En la prova de pes, l’atleta de l’AA Catalunya també va assolir el millor registre en el sisè intent, concretament 15,93 metres. Van acompanyar-lo en el podi Victor Faus (15,01) i Jose Guillermo Echandi (Tenerife Caja Canarias), 14,92.

Foto: Aaron Sola s’ha penjat dues medalles en el Campionat Estatal sub-23. / RFEA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This