Llorenç Gómez se’n va a la Lliga Portuguesa, possible última parada d’aquest any marcat per la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/9/2020

Llorenç Gómez afronta a partir d’aquest dimecres, 23 de setembre, la que podria esdevenir la darrera competició oficial d’aquest 2020. Un any convuls marcat per la pandèmia generada per la Covid-19 arreu del món, que ha alterat els plans del torrenc. Sense opcions de poder entrar a Rússia per disputar amb el Lokomotiv de Moscú les competicions del país, jugador torrenc s’ha vist obligat a adaptar-se a la nova realitat i, afortunadament, no li han faltat alternatives per completar la temporada. Primer amb el BSC Aramis d’Hongria, després amb el FC10 Zgierz de Polònia, i fa un parell de setmanes amb l’Artur Music d’Ucraïna a l’Euro Winners Cup.

Ara la seva nova aventura passa per la Lliga Portuguesa. Nazaré torna a ser l’escenari escollit per disputar l’esdeveniment, que s’allargarà fins el 5 d’octubre. En aquesta ocasió, Llorenç competirà amb la samarreta del Casa Benfica Loures, junt amb els seus coneguts Elinton Andrade, Millor Porter del Món 2019; Bernardo Botelho, qui el va acollir a casa seva ara fa tres anys durant la seva estada al Brasil; i Josep Junior, brasiler nacionalitzat a Itàlia que va ser escollit Millor Talent Jove a la gala de l’any passat de Beach Soccer Worldwide (BSWW). La resta de companys portuguesos que militen a les files del Benfica sota les ordres de Daniel Zidane, tetracampió del món amb la Selecció del Brasil, i amb qui el català es va retrobar per última vegada a la platja de Rio de Janeiro al 2017.

Llorenç s’allotja a la localitat d’Ericeira juntament amb la resta de jugadors estrangers. L’equip ha realitzat aquest dilluns el primer entrenament i dimarts va tenir lloc la segona convocatòria. Ara per ara, les sensacions del de Torredembarra són positives, encara que és conscient del poc temps de preparació del que han disposat. I és que la detecció d’un positiu de Covid- 19 en un dels integrants de l’equip ha obligat el grup a estar en quarantena.

Deu partits en tretze dies

De fet, no ha pogut disputar l’Euro Winners Cup on ja estava inscrit i molts dels seus partits de la Lliga Portuguesa s’han hagut d’aplaçar fins aquesta setmana. Això es traduirà en un ritme frenètic de competició. 10 partits en 13 dies. Una situació que Gómez considera “una bogeria que s’ha d’assumir i afrontar de la millor manera possible”.

Explica que “el poc temps per treballar amb l’equip comporta poc coneixement i poca compenetració de moviments”. “Un dèficit -afegeix- que haurem de treballar durant els partits”. Malgrat tot, Llorenç es mostra positiu. Parla “d’un equip jove, amb ganes, amb il·lusió i amb els conceptes bastant clars”. Segons ell, el paper dels estrangers passa per “aportar el seu granet de sorra, sumar i donar aquest plus que l’equip necessita”. Tot i això, insisteix en què “el futbol platja no tracta d’individualitats, és un esport col·lectiu en què uns necessiten dels altres”. En aquest sentit, remarca la importància que “tothom estigui aportant i sumant perquè les coses funcionin”. A nivell individual, està disposat “a donar-ho tot com sempre i a acabar els partits satisfet de si mateix i del treball amb els companys”.

El torrenc és molt conscient que aquest sigui probablement l’últim esdeveniment de l’any a nivell oficial, i pensa “valorar-lo al màxim, gaudir de cada instant, i aprofitar les oportunitats que ens dona la vida”. Afronta la competició “amb moltes ganes, molta il·lusió i molta energia positiva, i amb ganes de compartir amb els companys, d’agafar confiança amb ells i de compenetrar-se al camp”. Té clar que “quan la mentalitat és guanyadora, l’equip s’uneix i agafa força”, i és això precisament el que ara necessita el Benfica.

Calendari

El primer partit el disputa aquest dimecres 23 de setembre a les 16:30h (hora espanyola) contra elGD Alfarim. El dijous serà jornada de descans i la competició la reprendrà el divendres 25 a les 12:30h (hora espanyola) davant del GD Chaves. En aquest mateix horari s’enfrontarà el dissabte 26 contra l’SC Braga, i el diumenge 27 a les 17h (hora espanyola) serà el moment de veure’s les cares amb l’ACD O Sótao.

El rival del dimarts 29 serà l’Sporting CP, a les 16:30h (hora espanyola); el del dimecres dia 30 en el mateix horari, el GR Amigos Paz; i el dijous 1 d’octubre també a la mateixa hora, el Leixoes SC. Aquests tres partits correspondran a les jornades aplaçades la setmana anterior.

Foto: Llorenç Gómez ja llueix la nova samarreta que defensarà, la del Benfica. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This