Una cinquantena de persones participen a Creixell en la segona prova del Circuit Català de Marxa Aquàtica

REDACCIÓ – Creixell, 16/9/2020

El Club Excursionista Arítjol  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Creixell i de Turisme de Catalunya, ha estat l’encarregat d’organitzar aquest passat diumenge, 13 de setembre, la segona prova del Circuit Català de Marxa Aquàtica, coincidint amb la 1a Trobada de Marxa Aquàtica de Creixell, que ha comptat amb la participació aproximada de mig centenar de participants.

La jornada es va disputar de forma satisfactòria ja que el temps va acompanyar en tot moment i es va poder gaudit d’una mar en calma, factor que facilita la pràctica d’aquesta disciplina. Gairebé una cinquantena d’esportistes van ser els autèntics protagonistes de la jornada. Es van dividir en diferents grups i es va poder comprovar el clar augment de participants i de creixement d’interessats amb la marxa aquàtica.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya que s’encarrega de la reglamentació d’aquest esport.  El grup de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell es van encarregar de tot l’operatiu de seguretat i senyalització de la zona.

El Circuit Català de Marxa Aquàtica segueix endavant. Les següents proves del calendari estan marcades dins d’aquest mes de setembre i fins el 4 d’octubre. D’aquesta manera, les platges catalanes veuran passar aquest circuit des de la Costa Daurada i fins la Costa Brava:

AquaCEC – 19 de setembre (Centre Excursionista de Catalunya)

Marxa Aquàtica a Roses – 26 de setembre (Cabirols, Associació Excursionista de Roses)

Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils – 4 Octubre (Centre Excursionista de Cambrils)

La població del Baix Camp serà l’encarregada d’acollir el primer campionat de Catalunya de l’especialitat i espera poder ser el punt de trobada per tots els amants d’aquest nou esport.

Foto: Una imatge de la prova disputada a la platja creixellenca. / AJ. CREIXELL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This