Llorenç Gómez, altre cop màxim golejador de l’Euro Winners

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/9/202020

Llorenç Gomez ha sumat un altre títol individual en el seu palmarès, en proclamar-se màxim golejador de l’Euro Winners Cup 2020. El golejador torrenc ha revalidat el títol que ja va aconseguir al 2018 després de tancar la competició amb un total de 22 gols amb l’Artur Music ucraïnès, que va acabar en la cinquena plaça.

D’aquesta manera, ja són tres els títols aconseguits en els tres campionats disputats en l’era Covid-19. Primer amb els 34 gols aconseguits a la Lliga Hongaresa amb el BSC Aramis, després amb els 19 anotats a la Lliga Polonesa amb el FC10 Zgierz, i ara amb un total de 22 gols a la Champions amb l’Artur Music. No és la primera vegada que el de Torredembarra s’alça amb el pitxitxi d’aquesta competició. Ja el va aconseguir al 2018, aleshores amb un total de 21 gols i vestint la samarreta del Falfala Kafr Qassem d’Israel.

Aquest nou pitxitxi significa molt per ell, sobretot en una temporada en què ha apostat fort per recuperar la seva faceta de ‘killer’. Una capacitat innata que ha tornat a reconquistar de la millor manera possible. El nou màxim golejador ha volgut agrair al seu equip el treball realitzat perquè “sense ell aquest reconeixement no hagués estat possible”, així com el suport de la seva parella, la seva família, amics i aficionats, que han tornat a donar-ho tot i que per ell “formen part de l’èxit”.

A més, el torrenc no es queda només amb els 22 gols anotats, sinó que també destaca les prop de 20 assistències que ha regalat als seus companys fruit d’un “treball no egoista”. Un cop més, se sent “molt orgullós” del nivell que ha ofert, i insisteix en la dificultat que suposa anar sumant títols al seu palmarès. Per un moment, deixa la màgia a un costat i deixa aflorar els esforços i sacrificis que hi ha darrera del seu somriure perquè assegura que “en aquesta vida ningú et regala res i les coses no cauen del cel”. Emfatitza “la constància, el treball, la il·lusió, l’energia positiva, i el deixar moltes coses a un costat per focalitzar en altres imprescindibles per arribar on està a dia d’avui”, i agraeix a la vida l’oportunitat que li ha tornat a brindar, aquesta vegada a la platja de Nazaré.

A nivell d’equip, l’èxit no és tan efusiu. Per a Llorenç la seva prioritat passa sempre pels títols col·lectius. Està convençut que són els reconeixements grupals els que acaben portant als individuals. Però lamentablement, aquesta vegada l’ordre s’ha alterat. L’Artur Music tenia totes les peces per mantenir fins el final la lluita pel títol, i no ha sabut aprofitar el que tenia damunt la sorra. A banda de Llorenç, l’equip comptava amb els fitxatges de l’estrella italiana Gabrielle Gori i del també torrenc i porter de la Selecció Suïssa Eliott Mounoud, així com amb la participació de pràcticament la totalitat de la Selecció Ucraïnesa.

La manca de preparació com a col·lectiu els ha passat factura. Els han faltat molts conceptes que, en cas d’haver tingut una planificació prèvia, segurament haguessin millorat de manera considerable. Malgrat tot, l’equip ha lluitat fins el final i ha tancat la competició en cinquena posició després de vèncer per un contundent 11 a 5 al BSC Krylya Sovetov. Una plaça que no reflecteix el bon joc i la superioritat demostrada durant un torneig que els ha deixat fora en la loteria dels penals i amb un global de 69 gols a favor i 29 en contra.

Finalment, el títol de l’Euro Winners Cup 2020 és pel BSC Kristall rus després d’haver vençut al SC Braga a la tanda de penals.

Foto: Llorenç lluint el seu nou títol. / EURO WINNERS CUP

Hemeroteca

Tweets recents

Share This