L’Artur Music de Llorenç Gómez cau als penals a quarts de final de l’Euro Winners Cup

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/9/2020

L’Artur Music s’ha acomiadat de l’Euro Winners Cup aquest divendres, 11 de setembre, després de perdre a la tanda de penals contra el CD Fútbol Playa Marbella. Després de patir fins l’últim segon per mantenir-se vius en la lluita pel títol, els de Llorenç Gómez i Elliott Mounoud han acabat caient en els quarts de final i aquest cap de setmana continuaran competint per fer-se amb la cinquena plaça europea.

Ni el temps reglamentari ni el temps afegit han estat suficients per decidir el guanyador de l’eliminatòria. El partit ha finalitzat amb un empat a 7, mentre que la pròrroga ha mantingut el marcador a 0 en els dos costats durant els tres minuts. El Marbella ha estat l’encarregat de llençar el primer penal i no ha fallat. Tampoc ho ha fet Llorenç, aconseguint el primer pels ucraïnesos, al qual responien ràpidament els malaguenys amb el seu segon gol. El següent en xutar per l’Artur Music ha estat l’italià Gori, qui ha llençat l’esfèric directament fora deixant l’equip pràcticament sense opcions. Els marbellins no han deixat escapar l’oportunitat i han sumat amb determinació el tercer i definitiu. Llorenç ha estat l’autor de 3 gols més, mentre que els altres quatre han estat obra de Gori (2), Voitenko i Zborovskyi.

Abans havien derrotat en els vuitens de final a l’equip alemany Rostocker Robben per un còmode 8-1, amb un nou hat-trick de Llorenç. Malgrat no poder optar al títol, el de Torredembarra sí que manté viva la lluita pel pitxitxi. En els cinc partits disputats fins el moment acumula un total de 14 gols, a falta encara d’afrontar els dos darrers enfrontaments de la competició.

El dorsal 10 de ‘La Roja’ ha lamentat que “per guanyar no serveix ni ser guapo, ni posseir diners ni tenir un nom que soni bé”, i ha insistit en “la importància del col·lectiu i de treballar amb i per l’equip”. Malgrat tot, és conscient que “perdre també forma part del joc” i li agrada “deixar enrere el passat per mirar el present”. I el present és avui. L’Artur Music iniciarà la seva lluita per la cinquena plaça de l’edició d’aquest 2020 aquest dissabte 12 de setembre a les 13:30h (hora espanyola) davant del BSC Molniya del també torrenc Eduard Suárez, qui ha caigut en els quarts de final per uncontundent 13 a 3 contra el BSC Kristall.

La primera semifinal la disputaran l’SC Braga i el Real Munster a les 15h, i la segona tindrà lloc a les 16:30h entre el CD Fútbol Playa Marbella i el BSC Kristall.

Foto: Una imatge de Llorenç Gómez durant els quarts de final de la competició. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This