El Catllar torna als entrenaments després del cas positiu de Covid-19 i la Riera suspèn el retorn per un positiu

REDACCiÓ – El Catllar / La Riera de Gaià, 7/9/2020

Aquest dilluns, 7 de setembre, el primer equip de CE El Catllar ha tornat als entrenaments després del cas positiu de Covid-19 d’un dels seus integrants que es va conèixer el passat 29 d’agost. Cap altre jugador va donar positiu en la prova PCR. Els jugadors el club catllarenc tornen als entrenaments en grups reduïts.

El passat 26 d’agost, la junta directiva del club groc-i-blau, que té el primer equip  a Primera Catalana, com a referent del Baix Gaià, ja havia decidit suspendre els partits amistosos previstos del primer equip i reorganitzar els entrenaments de pretemporada.

Per la seva banda, el CF La Riera de Gaià ha detectat un positiu en el primer equip i ha suspès el retorn als entrenaments. Des del club, esperen que s’ajorni l’inici de la competició i que es reprengui quan tots els equips puguin competir en les mateixes condicions

El passat 31 d’agost, el CF La Riera anunciava que aturava els entrenaments i suspenia els partits amistosos a causa dels positius per coronavirus que s’havien detectat en diferents clubs del territori, com és el cas del CE Catllar, després de dur-se a terme els primers amistosos de la pretemporada. El club, però, finalment havia decidit continuar la pretemporada aquest dilluns 7 de setembre perquè l’inici de la competició segueix establert per al cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. Però els plans del club rierenc han saltat pels aires en haver-se detectat un cas positiu de coronavirus en el vestidor.

El president de la Riera, Joan Pros, ha confirmat a Altafulla Ràdio que el jugador afectat es troba bé malgrat tot, i que deixaran passar uns dies per comprovar que la resta del cos tècnic i la plantilla no presenten símptomes de la Covid-19. La represa de les sessions dependrà de com de favorable sigui la situació global del planter, i els ànims que tinguin tots plegats.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) segueix endavant amb la voluntat de començar la competició a principis d’octubre malgrat que alguns clubs s’hagin vist obligats a aturar els entrenaments i alguns altres no disposin d’un camp on realitzar les sessions, com és el cas dels representants de Tarragona i Reus. El president de la Riera, Joan Pros, titlla la situació de “gran despropòsit” i espera que algú mogui fitxa per ajornar l’inici de la competició i reprendre-la quan tots els equips puguin competir en les mateixes condicions.

Foto: Una imatge de primer equip del CE El Catllar entrenant en grups reduïts. / CE El Catllar

Hemeroteca

Tweets recents

Share This