Axel Méndez i Àngel Batlle revaliden títol al Campionat de Catalunya de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/8/2020

El Bikepark Bauhaus Torredembarra ha tornat a brillar en el Campionat de Catalunya de Trial UCI, disputat aquest darrer cap de setmana a la localitat de Ripoll i prova única que dona els títols de campions de Catalunya,

El la categoria principiant, que ha tingut molta participació, s’ha imposat Axel Méndez en categoria principiant. Els pilots del Bikepark Bauhaus Torredembarra no estaven entre els favorits, però l’Axel ha fet una cursa perfecta, molt concentrat, que li ha donat la victòria final. A més, amb l’aiguat del dia anterior, el terreny estava molt enfangat i complicadíssim.

Àngel Batlle, en categoria màster, ha realitzat una bona cursa amb molta finesa tot i el fang i s’ha adjudicat primera plaça destacada a la cursa i scracth. També hi van participar Joan Solé amb una cinquena plaça en Junior i Pol Alcántara 12è en Aleví.

A finals de setembre començarà la Copa España de Trial que es disputarà a tres proves, una d’elles a Cambrils. I el 7 i 8 de novembre els Campionats d’Espanya, amb un prova única al Bikepark Bauhaus de Torredembarra.

Foto: Àngel Batlle competint en el circuit ripollenc. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This