El I Circuit de Catalunya de Marxa Aquàtica tindrà una de les proves a Creixell el 13 de setembre

REDACCIÓ – Creixell, 11/8/2020

La marxa aquàtica és una nova modalitat esportiva que ja fa anys que es practica a França però fins aquest any no ha arribat al nostre país. Ho ha fet amb l’organització de la primera edició del Circuit i campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica i es farà en quatre proves, una de les quals al Baix Gaià. Seran Salou, Creixell, Castelldefels, Roses i Cambrils.

La prova creixellenca serà la segona el 13 de setembre. D’aquesta manera, es dona continuïtat al primer contacte amb aquest esport, que es va dur a terme a la platja de Creixell el passat 18 de juliol, de la mà del C.E. Muntanyenc Creixell i Amics d’Atletisme Creixell Associació i promogut per l’Ajuntament de Creixell.

La 1a Trobada de Marxa Aquàtica de Salou, organitzada pel Club Excursionista Salouenc el proper 30 d’agost, serà la primera prova del Circuit, que acabarà amb el Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils el 4 Octubre, organitzat pel Centre Excursionista de Cambrils.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha estat l’encarregada de la seva reglamentació. L’esport va néixer l’any 2005 a les platges del nord de França, més concretament, a Dunkerke i Bray-Dunes. Als beneficis del senderisme habitual, hi suma l’augment de l’esforç i el control del moviment, perquè les cames estan sempre submergides, i també, quan es fa amb un rem, la necessitat de fer treballar tot el cos coordinadament

Foto: La marxa aquàtica és una nova modalitat esportiva que arriba procedent de França. / AJ. CREIXELL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This