Noemí Moreno aconsegueix un nou podi per al Bikepark Bauhaus Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/8/2002

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya BTT en modalitat XCO a Vilajuïga i Noemí Moreno, del Bikepark Bauhaus Torredembarra, ha aconseguit pujar al podi, amb la tercera plaça a la categoria Elit Femení. Ho ha fet en un circuit dur de 7,5 quilòmetres i 250 metres de desnivell, on realitzaven 3 voltes i mitja, amb molta pujada, i baixades tècniques que també van fer estralls a la mecànica de molts ciclistes.

Un total de set membres del Bikepark Bauhaus Torredembarra hi van prendre part i tots continuen progressant i a cada cursa el club torrenc porta més ciclistes. En cadets, posició 32  d’Isaac Belmonte i Leo Marza va punxar i va haver de retirar-se quan fregava el Top-15 (amb més de 50 rivals). Àngel Batlle va obtenir la 13a posiió en master30 i Edu Alcaine no va acabar per punxada. Dotzena posició  per Alberto Faro en master40 i dinovena per Toni Belmonte.

Foto: Noemí Moreno, la primera per la dreta,va obtenir un meritori podi en el l Campionat de Catalunya BTT. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This