Llorenç Gómez guanya la Supercopa i tanca amb un doblet la seva aventura hongaresa

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/8/2020

La primera experiència de Llorenç Gomez en una banqueta ha fregat la perfecció. Aquest dissabte, 1 d’agost, ha sumat el títol de la Supercopa d’Hongria amb el BSC Aramis després d’imposar-se per 3-7 a l’Energia SC, només una setmana després de fer-se amb la Lliga Hongaresa, un doblet que suma al seu ja brillant palmarès amb la novetat de la faceta de jugador-entrenador que ha desenvolupat a terres magiars amb un equip novell. Llorenç tanca l’aventura “molt satisfet del seu paper, molt orgullós del grup, i havent conquistat un nou país amb noves il·lusions, noves experiències, i molt d’aprenentatge”.

La competició d’aquest dissabte, a partit únic, no ha estat fàcil. L’Energia SC ha sabut plantar cara amb un equip jove, intens, ràpid, amb ganes, amb il·lusió, i amb domini de les facetes del joc. L’enfrontament ha començat amb un marcador en contra d’1-0. Els de Llorenç han sortit al camp mig adormits i a poc a poc han anat agafant el ritme del partit. El tècnic els necessitava al 100% i no ha dubtat en posar-los les piles. El plantejament estava clar: Norby sota pals, Llorenç darrera per generar joc i alentir l’enfrontament, i el també torrenc Eduard Suárez a dalt de golejador.

Durant el primer i el segon períodes la rotació de jugadors ha estat constant, però ja en el tercer temps el míster ha decidit mantenir fixe a Suárez i a ell mateix, i que fossin únicament els jugadors hongaresos els que canviessin. Un cop per davant al marcador, han pogut tenir un major control del partit, donant-li una mica més de tranquil·litat i atacant-los en superioritat.

Tant els dos porters com la resta de jugadors han participat en l’enfrontament i han gaudit de minuts al camp, i dos dels jugadors nacionals que no havien pogut estrenar-se a la Lliga -Laci i Àdam- han estat els autors de dos dels gols del partit. Les altres dianes han estat obra de Norby, Balazs i Eduard Suárez (3), qui també ha estat proclamat MVP de l’enfrontament.

Aquest diumenge Llorenç torna a casa dues setmanes per “regenerar, compartir amb la família, gaudir del temps lliure i continuar preparant-se pel que vingui d’ara en endavant”. Dies incerts encara en plena pandèmia de la Covid-19 que, malgrat no haver-li posat les coses fàcils a nivell de competició i d’haver impossibilitat fins a dia d’avui la seva participació als campionats russos amb el Lokomotiv de Moscú, no ha impedit que el dorsal 10 de ‘La Roja’ continuï traient-li la part positiva a cadascuna de les seves experiències.

Foto: Llorenç Gómez lluint els dos trofeus aconseguits amb el BSC Aramis hongarès. /ENZO10

Hemeroteca

Tweets recents

Share This