Llorenç Gómez suma la Lliga hongaresa al seu brillant palmarès

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/7/2020

La primera experiència a la banqueta de Llorenç Gómez ha acabat de la millor manera possible: un nou títol al seu palmarès. Es tracta de la lliga hongaresa de futbol platja i hi ha contribuït des de la nova faceta de jugador-entrenador amb el  BSC Aramis. A més, el davanter torrenc ha guanyat el premi individual de màxim golejador amb un total de 33 dianes en només 8 partits.

La consecució del campionat suposa la participació de l’equip a la Supercopa d’Hongria, que es disputarà aquest proper dissabte 1 d’agost a partit únic contra el campió de la Copa Hongaresa, l’Energia SC. Com no podia ser d’una altra manera després dels grans rsultats obtinguts, la direcció del BSC Aramis amplia el contracte de Gómez una setmana més per poder liderar el combinat en aquesta nova competició.

Gómez ha qualificat l’experiència hongaresa d’”impressionant” i que en el seu palmarès particular es tradueix en el novè títol de lliga que acumula arreu del món, un nou premi individual, i el primer títol com a entrenador. Al 2017 va aconseguir la medalla de plata a la Intercup Sant Petersburg amb el club que presideix, el Club Futbol Platja Torredembarra, però l’aconseguida aquest cap de setmana a Hongria és la primera medalla d’or com a tècnic.

I és que no era casualitat l’interès que el club havia mostrat envers la seva figura des de bon començament. I malgrat ser conscient que no seria fàcil i que hauria de dedicar-hi moltes hores i molta atenció, ell se sentia “capacitat i preparat” per liderar el grup. Reconeix que “ha sigut complicat”, però celebra que “ho hem aconseguit, i ho hem aconseguit junts”. Destaca també el fet d’haver pogut compartir el camí amb els seus companys Edu Suárez, Jose Arias i Antonio Mayor. Assegura que “al final són els detalls els que marquen la diferència, i una elecció equivocada et pot portar a fracassar”. En aquest sentit, se sent “molt satisfet” d’haver acceptat el càrrec, així com de la manera amb què ha aconseguit assumir ambdues facetes, que ha fregat l’excel·lència i amb l’afegit de fer-ho en un equip novell.

Una final molt intensa

El BSC Aramis va superar a l’Újhartyán BSC per 2 a 5 abans de la gran final en un partit molt disputat de principi a fi. L’autèntica guerra, però, va arribar en la batalla final davant del gran competidor, el Goldwin Pluss. Els de Llorenç van tancar el primer i el segon temps perdent per 3 a 1 i 5 a 3, respectivament. Però, malgrat començar l’última part amb el marcador en contra, el míster els va demanar “estar tranquils, creure i confiar”. El partit va acabar amb una victòria per 5 a 6. “Una autèntica bogeria -explica Llorenç- que va despertar l’eufòria de tot l’equip”, que va acabar mantejant-lo entre crits i càntics. Els jugadors van culminar la  celebració amb la merescuda foto final de campions. I és cal destacar la dificultat d’aquests darrers enfrontaments, marcats per la presència dels italians Ramaccioti, Gori i Fraineti, i els fitxatges dels portuguesos Rui Coimbra, Belchior i André Lourenço. Subcampions i campions, respectivament, de l’última Copa del Món celebrada a Paraguai.

Després de dues setmanes molt intenses, Llorenç Gómez tanca la seva participació a la lliga hongaresa de la millor manera possible i, mentre encara es respira l’eufòria del triomf al vestuari, ell s’acomiada “en pau, tranquil, relaxat i molt orgullós”. Ara toca posar la ment en off, desconnectar, i fer creu i ratlla. Un treball també molt necessari per tornar a afrontar el nou repte al màxim nivell i oferint la millor versió de si mateix.

Foto: Una imatge del BSC Aramis amb el trofeu de campions de Lliga. / SOÓS BRIGITTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This