Se suspèn el BTT Open Natura del Catllar 2020 a causa de la Covid-19

REDACCIÓ – El Catlar, 27/7/2020

Aquest dilluns, 27 de juliol, l’Ajuntament del Catllar ha fet pública la suspensió del BTT Open Natura del Catllar a causa de la Covid-19. Des del consistori catllarenc s’afirma que “l’organització de la cursa ha presentat els protocols de seguretat adequats a les indicacions de la fase de represa actual” però considera que “fer una cursa d’entre 300 i 400 participants provinents de tot Catalunya, és un risc alt de propagació del virus segons els indicadors i dades oficials dels darrers dies, que no semblen revertir en breu.”

L’Ajuntament del Catllar confia en poder reempendre aquesta cursa de cara a futures edicions. Aquesta cita esportiva s’havia consolidat com una de les principals de l’estiu al Baix Gaià.

Foto: Una imatge de l’edició de l’any passat del BTT Open Natura del Catllar. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This