Bon debut de Llorenç Gómez com a jugador-entrenador a la lliga hongaresa

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/7/2020

La primera aventura de Llorenç Gómez com a jugador-entrenador ha començat amb bon peu. El seu equip, el BSC Aramis, tanca el primer cap de setmana de competició a la lliga hongaresa amb 10 punts i en tercera posició. El combinat dirigit pel torrenc ha posat fi al seu debut a la lliga hongaresa aquest diumenge amb un balanç més que positiu de quatre victòries i una derrota. Tres dels triomfs els han aconseguit dins del temps reglamentari, i l’últim s’ha acabat decidint a la tanda de penals.

Als bons resultats del divendres i del dissabte contra l’Újhartyán BSC (10-6) i el Zebegény Garvittax (10-4), se li han sumat el 3 a 1 favorable contra l’Energia SC-AVA Pietra Épületgépészeti Kft i la victòria als penals contra el Lupa Beach, després d’haver tancat el marcador amb un empat a 6. L’únic equip que no han pogut superar aquest primer cap de setmana ha estat el Jászfényszaru-Goldwin-Pluss (8-3), que encapçala la classificació, seguit de l’Újhartyán BSC.

Moltes rotacions

Llorenç no ha contribuït en la victòria contra l’Energia SC-AVA Pietra Épületgépészeti Kft des de dins del camp. Aquesta vegada, seguint la planificació establerta abans d’iniciar la competició, el de Torredembarra ha dirigit el grup des de la banqueta amb la voluntat de permetre el màxim nombre de rotacions possible. La resta d’espanyols -Eduard Suárez, Antonio Mayor i Jose Arias- sí que han saltat al camp. De fet, els dos primers han estat els autors de dos dels gols, mentre que el tercer ha estat obra de Simon.

La idea durant aquest primer cap de setmana de competició, segons ha detallat Llorenç, ha sigut “donar els mateixos minuts de joc a tots els jugadors per poder gaudir de les mateixes oportunitats”. El tècnic s’ha  mostrat “molt orgullós” de l’equip en aquest enfrontament, que com a grup ha realitzat un treball “espectacular”. Del partit, n’ha destacat “una defensa preciosa” i una “tasca sensacional” també a nivell ofensiu.

Cal continuar millorant

Aquest dilluns els jugadors han gaudit de jornada de descans, mentre que Llorenç ja ha planificat la nova setmana. La intenció és realitzar una sessió diària el dimarts, el dimecres i el dijous per poder arribar al 100% al cap de setmana. El torrenc ha destacat que “la millora dels jugadors hongaresos ha estat considerable, però no suficientment gran com per poder competir contra els rivals més potents”. A diferència dels jugadors nacionals dels altres equips, els seus són “menys experimentats i compten amb menys hores a la sorra, i això complica molt la feina”. Malgrat tot, ha destacat la “gran tasca” que estan fent.

El BSC Aramis haurà de disputar altres tres partits abans de les semifinals el proper diumenge 26 de juliol. El divendres 24 s’enfrontarà a l’Hidegkúti SC (15h), i el dissabte 25 al Bonyhád BFC (8:45h) i al Bodon Péter FC (13:45h). L’objectiu continua sent guanyar el campionat, i per aconseguirho l’equip “abusarà una mica més dels jugadors espanyols per intentar competir amb els equips més potents de la lliga”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This