Primera masterclass de ciclisme de carretera al Bikepark Bauhaus Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/7/2020

El Bikepark Bauhaus Torredembarra acollirà aquest estiu la primera masterclass de bicicleta de carretera i que és un preludi del que podria ser l’ampliació de l’escola de ciclisme amb la disciplina de carretera.

La masterclass està dirigida a totes les edats, els dies 19 de juliol i 23 d’agost, de  8 a 11 hores amb un preu de 30 euros. Es treballarà la tècnica sobre la bicicleta -equilibri, la pedalada, posició sobre la bicicleta, traçades- i també es farà una petita ruta segons el grup. La masterclass la realitzarà l’experta Georgina Agell amb el suport d’Àngel Batlle.

Mé informació a www.bikeparktdb.com

Foto: L’experta Georgina Agell s’encarregarà de la masterclass. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This