Jugador-entrenador del BSC Aramis d’Hongria: la nova aventura de Llorenç Gómez

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/7/2020

Després de dos mesos i mig marcats per l’evolució de la pandèmia, Llorenç Gómez afronta aquest mes de juliol la primera competició oficial post Covid-19. El jugador de futbol platja torrenc agafa les regnes del BSC Aramis d’Hongria, no únicament com a jugador, sinó que també assumeix la direcció de l’equip. Una proposta que li va arribar ara fa uns dies de mans del president de l’entitat, creada aquest mateix 2020 amb l’objectiu de guanyar la lliga del país.

Una fita que Llorenç assumeix com un nou repte.“Aportar a l’equip tota la seva experiència i els seus coneixements, generar un bon ambient i una dinàmica positiva que ajudin a avançar al grup en la direcció correcta des del respecte i la confiança, i nodrir-se de l’experiència” són els seus principals objectius. A partir d’aquí, “jugar els partits, gaudir, i guanyar”.

Sumar la lliga hongaresa al seu palmarès és un altre repte a nivell personal. Serà la primera vegada que Llorenç disputi la competició del país, que s’afegirà a la seva llarga llista de lligues per les quals ha deixat petjada fins a dia d’avui com són l’espanyola, la russa, la japonesa, la georgiana, la polonesa, l’argentina, la uruguaiana, la dels Emirats Àrabs, la turca, la suïssa, la italiana, la portuguesa, i la carioca. Després d’una pretemporada molt completa, arriba “en plena forma”, i afronta aquest nou desafiament “amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar al màxim i d’oferir la seva millor versió”.

Dos jugadors torrencs més l’acompanyen en l’aventura hongaresa

Llorenç no serà l’únic jugador espanyol que viatjarà a Budapest aquest cap de setmana per disputar la lliga hongaresa amb la samarreta del BSC Aramis. A la cita, també hi estan convocats els seus companys de selecció Eduard Suárez, Jose Arias i Antonio Mayor. Els dos primers també de Torredembarra, i el darrer d’Almeria. El grup el completen Bendegúz Zovathi, Ádám Izsvák, Norbert Iváncsik, Szabolcs Gáspár, Balázs Bocsev, Balázs Simon, Csaba Nyeste, Mohamed Choman, Arnold Soós, Dávid Tóth, Adám Szilágyi, i László Verhoczki.

L’equip es concentra aquest mateix divendres 10 de juliol a Budapest, però el debut en competició no serà fins el proper divendres dia 17 a les 15h contra Újhartyán BSC. El dissabte 18 s’enfrontarà al Zebegény Garvittax (8:45h) i al Jászfényszaru-Goldwin-Pluss (15h); i el diumenge 19 els seus rivals seran l’Energia SC-AVA Pietra Épületgépészeti Kft (10h) i el Lupa Beach (16:15h). La competició es reprendrà el cap de setmana següent. El divendres 24, el BSC Aramis jugarà contra l’Hidegkúti SC (15h); i el dissabte 25, contra el Bonyhád BFC (08:45h) i contra el Bodon Péter FC (13:45h). Les semifinals i la final es disputaran el diumenge 26 de juliol.

Foto: Llorenç Gómez ja fa setmanes que s’entrena per recuperar la forma després de la pandèmia. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This