La Riera de Gaià buscarà la permanència a Tercera amb la continuïtat a la banqueta de José Antonio Ferreros

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 20/6/2020

Els equips de futbol del Baix Gaià avancen en el tancament de les plantilles per la temporada 2020-2021. És el cas de la Riera de Gaià, que ha completat el quadre tècnic que buscarà la permanència a la Tercera Catalana. Al capdavant de l’equip estarà José Antonio Ferreros en la nova temporada i l’acompanyaran Daniel Zafra com a segon entrenador; Ángel Vázquez com a entrenador de porters; Ramon González com a fisioterapeuta; i José Ibáñez, com a delegat.

Recordem que Ferreros va arribar en la desena jornada de lliga de la campanya passada per redreçar un equip que patia per la permanència. Quan la Covid-19 va obligar a suspendre la competició anava penúltim, però amb possibilitats per a mantenir-se a Tercera. La decisió de la Federació Catalana de Futbol (FCF) fa dues setmanes va confirmar la permanència.

Pel que fa a les incorporacions, ja ha presentat oficialment a Smail Kassemy  i Tommy Anguita -que arriba del Torredemarra-. També arriben, com avançava Altafulla Ràdio, José Carlos Mota (Torreforta) i el porter Nicolás Zorrilla, fitxat des del Lanzarote de la Preferent canària, que cobreix la baixa d’Eliott Mounoud. Per altra banda, Robert Cuñat i Jordi Velardiez han renovat i els propers dies s’anunciaran nous jugadors que continuaran a la disciplina rierenca.

Foto: Una imatge del nou equip tècnic rierenc per la temporada vinent. / LA RIERA DE GAIÀ CF

Hemeroteca

Tweets recents

Share This