El nou entrenador de la UD Torredembarra serà Jordi Araus, fins ara segon del CE Altafulla

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/6/2020

La UD Torredembarra s’ha decantat per Jordi Araus per dirigir el nou projecte del primer equip blanc-i-blau. El tècnic torrenc ha decidit convertir-se en primer entrenador al club del seu municipi després de sis temporades com a segon tècnic del CE Altafulla, que ha culminat aquesta temporada amb l’ascens històric a Segona Catalana. Ara torna a la Tercera Catalana per substituir a Sergio Andrés a la banqueta torrenca.

Després de baixar consecutivament de Primera a Tercera Catalana, fa dues temporades el club torrenc va patir per la permanència i, en aquesta darrera campanya, l’aturada de la competició per la Covid-19 el va agafar a mitja taula, concretament en la desena posició. L’objectiu per la temporada vinent serà lluitar per estar a la part alta de la taula.

En les properes setmanes, la UD Torredembarra tancarà la plantilla 2020-2021. Adri Frutos i Adri Montaña s’han convertit en els primers fitxatges. Ja estan confirmades les renovacions de Carlos Guillermo Abularach, Xavi Soriano, David Huertas, Martí Puig, Iliasse Jaade, Marc Arauz, Adrián Gómez, Dennis Javier Eugenio, i els cosins Guillermo i Antonio Montserrat.

Foto: El nou entrenador del primer equip de la UD Torredembarra, Jordi Araus. / UD TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This