El Campus Xavi Hernández aterra aquest estiu a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 10/6/2020

L’Estadi Joan Pijuan d’Altafulla serà aquest estiu una de les seus del Campus Xavi Hernández, creat per l’exjugador del Barça. La localitat del Baix Gaià se suma a Mataró, Cervelló, Castellar del Vallès, Santa Agnès Malanyes, Figueres, Balenyà, Manresa i Berga. El campus comptarà amb la col·laboració del nostre Alberto Benito, altafullenc que juga a l’Albacete de Segona divisió, i l’Ajuntament d’Altafulla.

El Campus Xavi, adreçat a nens i nenes nascuts entre 2004 i 2014 -categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil  i cadet, seguirà les pautes marcades des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya pel que fa a protocols de seguretat i higiene davant de la Covid-19.

Calendari:

1er torn: del 29 de juny al 3 de juliol

2on torn: del 6 al 10 de juliol

3er torn: del 13 al 17 de juliol

4rt torn: del 20 al 24 de juliol

5è torn: del 27 al 31 de juliol

Horari: de 9:00 a 14:00 hores

Preus:

1a setmana: 160 euros

De la 2a a la 5a setmana: 120 euros

Més informació i inscripcions aquí.

Foto: El Campus Xavi té aquest estiu 9 seus i una és Altafulla. / CAMPUS XAVI

Hemeroteca

Tweets recents

Share This