Raül Tudela continuarà a la banqueta del CE Altafulla en el debut a Segona Catalana

REDACCIÓ – Altafulla, 8//2020

Raül Tudela serà l’entrenador del El CE Altafulla a la Segona Catalana. El tècnic artífex de l’ascens ha signat la seva renovació amb el conjunt groc-i-negre amb l’objectiu d’assolir la permanència a la nova categoria. Ara falta saber qui serà el seu segon després de la marxa de Jordi Araus, mentre el club groc-i-negre comença a dissenyar la plantilla 2020-2021.

Tudela va iniciar la seva etapa al club altafullenc en el tram final de la temporada 2017-18 després que Luis Rosado presentés la seva dimissió. Jordi Araus va dirigir el següent compromís i el seu debut es va produir set dies. Tot i estrenar-se amb una derrota, va ser capaç de salvar l’equip del descens.

L’estiu de 2018, Tudela va començar el seu projecte personal a l’Altafulla amb una plantilla basada en els futbolistes de la casa. Va obtenir un destacat cinquè lloc. La temporada passada va obtenir l’històric ascens, confirmat als despatxos després de la suspensió de la competició a causa de la Covid-19.

Foto: Raül Tudela, entrenador una temporada més del primer equip altafullenc. / CE ALTAFULLA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This