Llorenç Gómez ja té la seva pàgina web

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/6/2020

La marca esportiva liderada pel jugador internacional de futbol platja Llorenç Gómez ha donat a conèixer la seva nova pàgina web. El  jugador torrenc, que ja ha iniciat els entrenaments per posar a punt la nova temporada, ha donat un nou pas en el camí cap a la professionalització amb la presentació de la seva nova pàgina web.

El portal www.enzo10official.com pretén ser una plataforma de difusió i de promoció de la seva persona, així com un nou aparador pel món del futbol platja, que ajudi a la seva consolidació i al seu creixement. S’hi poden trobar les darreres notícies de la seva trajectòria, el seu calendari de competició, el seu palmarès, la seva història, els seus serveis de formació, i fins i tot la seva gran repercussió a les xarxes socials.

Aquesta nova plataforma neix en ple confinament de la crisi sanitària motivada per la Covid-19. Malgrat aquesta coincidència, el seu no es tracta d’un projecte d’emprenedoria social en temps de coronavirus, sinó d’una iniciativa que comença a gestar-se l’any 2017 fruit de la il·lusió, la motivació, i l’afecte. Un projecte de vida que pretén convertir-se en un referent i situar el futbol platja al lloc que li pertoca.

L’ambició i la motivació de tirar endavant aquest nou projecte, sumat a unes rutines molt marcades, han fet que aquests primers mesos de l’any no hagin estat tan atípics per ell com per la resta. Llorenç ha aprofitat la quarantena per reforçar el seu treball diari d’introspecció, i l’ha convertit en una gran pretemporada. Se sent “millor que mai, molt bé física i mentalment, i amb moltíssimes ganes d’afrontar el nou any”.

Ja immers en la fase 3 de l’estat d’alarma, la Covid-19 queda enrere a nivell d’entrenaments, sobretot tenint en compte que ha començat amb  l’avantatge de ser considerat esportista d’alt rendiment, una situació per la qual reconeix sentir-se “molt afortunat”. El dorsal 10 de ‘La Roja’ i jugador del FC Barcelona i del Lokomotiv de Moscú té ben clar que sense sacrifici ni exigència no hi ha excel·lència, i sota aquesta premissa planifica el seu dia a dia.

En plena pretemporada

Fa quatre setmanes que va iniciar els entrenaments a la sorra amb els seus companys de Torredembarra per posar a punt la temporada. Quatre sessions setmanals que combina amb altres específiques de prevenció de lesions a nivell de mobilitat articular i muscular, i altres més centrades en el treball de força. A totes elles els hem de sumar també l’entrenament invisible, entre altres aspectes les lectures i els visionats, que li permeten seguir evolucionant a nivell mental i que posteriorment es veuen reflectits al terreny de joc. Tampoc podem oblidar els seus moments de desconnexió o les seves petites escapades de gaudi durant els caps de setmana.

El torrenc continua a l’espera de conèixer el calendari oficial de la Lliga Russa, que hauria d’haver començat el passat dia 21 de maig. De moment, les dates continuen sense estar definides, tot i que tot apunta que podria celebrar-se a finals del mes de juliol o principis d’agost. Aquest mateix dilluns, el seu equip, el Lokomotiv de Moscú, ha tornat a la sorra, encara amb el bon regust del bronze aconseguit al Mundialet de Clubs just abans de l’inici de la pandèmia.

Per la seva banda, Beach Soccer Worldwide (BSWW) té la intenció d’organitzar tots els esdeveniments a partir de setembre, sempre seguint les instruccions de les institucions i els governs internacionals, i amb l’opció d’estendre la temporada fins el febrer de 2021. Si tot va bé, la primera cita internacional pel català serà l’Euro Winners Cup de Nazaré, de l’1 al 7 de setembre.

Foto: El portal www.enzo10official.com pretén ser una plataforma de difusió i de promoció de la seva persona. / www.enzo10official.com

Hemeroteca

Tweets recents

Share This