Cesc Armengol agafa la presidència del CE El Catllar liderant un equip jove

Aquest dimarts, 9 de juny, l’assemblea del Club Esportiu El Catllar oficialitzarà el relleu a la presidència de l’entitat. Però des d’aquesta cap de setmana, l’equip que encapçala el nou president, Cesc Armengol, ja ha pres les primeres decisions. La més destacada ha estat la contractació d’un nou entrenador, Isaac Fernández. Armengol encapçala l’única candidatura que s’ha presentat per rellevar Xavier Roch, que ha estat al capdavant de l’entitat els darrers quatre anys.

Aquest ha estat un relleu pactat i Armengol explica que ja fa dues setmanes que tenia el vist-i-plau del seu antecessor per a planificar la propera temporada i més després de la marxa de l’entrenador, Àlex González, a la Pobla de Mafumet B, a qui alguns jugadors el segueixen en la nova etapa.

El nou entrenador catllarenc, Isaac Fernández, és un tècnic experimentat que ha dirigit la Rapitenca, la Pobla de Mafumet i l’Ascó, entre altres equips. L’ acompanyaran Dani Barroso com a segon entrenador i Dani Guerrero com a auxiliar. Armengol explica que durant aquesta setmana ja donaran a conèixer els primers fitxatges, ja que només renovaran sis jugadors i s’haurà de reestructurar la plantilla.

Capità durant 10 temporades

El nou president del Club Esportiu El Catllar només té 33 anys però una dilatada vinculació amb l’entitat com a jugador del primer equip. Hi ha estat 12 temporades, des de juvenil fins aquesta darrera campanya, una llarga etapa només interrompuda per dues temporades que va jugar a la UE Valls. Armengol ha estat deu anys capità del primer equip catllarenc. En l’equip directiu l’acompanyen altres exjugadors del club groc-i-blau, com Jaume Pedra (secretari), Ricard Monge (tresorer) o Òscar Olivé (responsable de veterans9). Completen la junta directiva Joan Maria Cunillera (responsable de futbol base), Maria Boronat (responsable de l’àrea social), David Ginebra (comunicació i xarxes socials) i Joan Inglés (responsable de camp).

“L’objectiu és recuperar l’afició i que el CE El Catllar sigui el club dels catllarencs i catllarenques, a més de potenciar el futbol base. A nivell esportiu ens volem mantenir a Primera Catalana i continuar sent el club de referència del Baix Gaià i un dels de la província, però conscients dels recursos que tenim. Hem d’aconseguir ser un club estable, continuant la feina feta els darrers quatre anys”, afirma el nou president.

L’assemblea general de socis serà aquest dimarts, 9 de juny, a partir de les set del vespre als baixos de l’ajuntament.

Foto: Una imatge de la nova junta directiva del CE El Catllar. / CE EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This