Xavier Roch tancarà dissabte la seva etapa al capdavant del CE El Catllar amb dos ascensos i la reducció del deute

JORDI SALVAT – El Catllar, 1/6/2020

El Club Esportiu El Catllar celebrarà dissabte vinent, 6 de juny, l’assemblea general de socis en què Xavier Roch posarà punt i final al capdavant del l’entitat. I ho farà amb la satisfacció que la junta que ha encapçalat els darrers quatre anys ha aconseguit portar el primer equip de Tercera Catalana a Primera Catalana i reduir el deute a 23.000 euros -a un sol deutor-, gairebé un terç dels 65.000 euros que van trobar quan es va fer càrrec del club.

Roch també destaca que han gairebé doblat la massa social, passant de 56 a 103 socis i que la cirereta del pastís ha estat la permanència a Primera Catalana que va certificar la setmana passada la Federació Catalana de Futbol després de l’obligada aturada de la competició el mes de març passat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

El fins ara president explica que deixa el càrrec perquè no el pot compaginar amb la seva tasca de delegat del Nàstic a Segona Divisió B. Roch admet que se’n va de la presidència del Catllar perquè hi ha un equip que el rellevarà integrat per ex-jugadors del club que, com ell, s’estimen l’entitat, i no passarà com quan fa uns anys van agafar el comandament del club un equip forani i van situar l’entitat en una greu situació econòmica, esportiva i social.

Quatre anys després, el CE El Catllar torna a ser el un dels clubs de referència del Baix Gaià, jugarà per segona temporada consecutiva a Primera Catalana, supera el centenar de socis i té l’economia sanejada. Roch diu que la junta sortint està a disposició de l’entrant si necessita assessorament en temes federatius i més tècnics.

Foto: Xavier Roch ha ocupat la presidència del CE El Catllar els darrers quatre anys. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This