Reobre el Bikepark Torredembarra després de la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/5/2020

L’activitat ha tornat al Bikepark Torredembarra després de gairebé dos mesos o mig d’aturada. L’equipament esportiu ha reobert aquest dilluns, 25 de maig, després de que tanqués amb la declaració de l’estat d’alarma a causa del coronavirus.

D’aquesta manera, tornen les classes d’Escola de Ciclisme en grups reduïts -trial, BTT i Bmx), però ho fan només de dilluns a divendres de 18 a 21 hores en dos torns i dissabtes de 9 a 12 hores també en dos torns.

Des del Biketrial Costa Daurada Torredembarra, destaquen que disposen d’un protocol molt detallat de neteja, aforament, espais, materials, accessos, cita prèvia, etc. També ofereixen classes particulars amb cita prèvia.

Foto: Una imatge d’una competició disputada a Bikepark Torredembarra. / BIKEPARK TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This