El CE Altafulla ja és equip de la Segona Catalana de futbol

REDACCIÓ – Altafulla, 27/5/2020

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit aquest dimecres, 27 de maig, com queden els ascensos i descensos de les diferents categories de territorial i els equips del Baix Gaià han sortit molt beneficiats, ja  ascendeixin els equips en places d’ascens directe i no es produiran descensos. D’aquesta manera el CE Altafulla ja és nou equip de Segona Catalana i el Catllar, el Roda de Barà i La Riera de Gaià salven la categoria

El CE Altafulla ha ascendit a Segona Catalana com a primer classificat del Grup 3 de Tercera, quan faltaven onze jornades per a la finalització de la competició, com així ho estipula la resolució definitiva que ha pres la Federació Catalana de Futbol (FCF) per resoldre el final de les competicions territorials que són competència seva després d’haver-les suspès per la crisi sanitària de la COVID-19.

La FCF ha resolt que ascendeixi de categoria el primer de cada grup, mentre que les altres places d’ascens previstes les ocuparan els equips classificats per jugar el play-off que tinguin millor coeficient. En el cas dels grups del Camp de Tarragona, el Reddis (59 punts) acompanyaria a la Floresta a Segona, i l’Atlètic Valls (48 punts) es quedaria a Tercera. Tots els equips que han ascendit, però, no seran considerats com els campions dels seus grups per les condicions excepcionals en les quals s’ha finalitzat les competicions.

L’equip dirigit per Raúl Tudela i Jordi Araus era primer classificat amb 49 punts, un més que l’Atlètic Valls i cinc més que el CF Llorenç. Durant el curs ha guanyat 14 partits i només n’ha perdut 2, ambdós contra el conjunt vallenc.

D’altra banda, la FCF també ha decidit que no es produeixi cap descens de categoria per a la pròxima campanya. Un fet que celebren al Catllar, l’Atlètic Roda de Barà i la Riera, que mantindran la seva plaça a Primera, Segona i Tercera Catalana, respectivament. El Torredembarra estava a mitja taula a la Tercera Catalana i no patia pel descens.

Les dues mesures s’apliquen de forma generalitzada en les categories territorials del futbol i el futbol sala amateur, tant masculines com femenines. Pel que fa al futbol i futbol sala base, la FCF dona per finalitzada la temporada sense descensos, i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants, pel sistema de millor coeficient, segons el criteri de territorialitat. Això succeirà tant en la categoria Juvenil com en la resta de categories on s’hagin de completar els grups necessaris per a la competició.

Foto: Una imatge de la plantilla altafullenca. / CE ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This