Atletes d’Altafulla impulsa el repte solidari ‘Cursa 1r Maig Indoor’

REDACCIÓ – Altafulla, 27/4/2020

L’epidèmia del Covid-19 ha obligat a suspendre la 13a edició de la tradicional Cursa del 1r de maig, que es disputa a Altafulla, però Atletes d’Altafulla, l’entitat organitzadora no s’ha quedat de braços plegats i impulsa aquell mateix dia el repte solidari ‘Cursa 1r Maig Indoor’ en benefici a solucions contra el Covid-19.

Per a participar en aquesta iniciativa, es pot fer una aportació solidària a https://www.yomecorono.com, baixar i decorar el dorsal, fer els 5 quilòmetres indoor el proper divendres 1 de maig, de 9 a 14 hores i compartir una history al perfil personal d’Instagram etiquetant @atletesdaltafulla  i @yomecorono.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This