La Copa Tarragona de Trial arrenca al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 2/03/2020 

Aquest diumenge, 1 de març, ha començat al Catllar la Copa Tarragona de Trial en bicicleta. Organitzada pel club Bikepark Costa Daurada, compta amb 5 proves, la propera a Gandesa el diumenge 22 de març. Ha estat un trial amb zones de terreny molt natural combinades amb alguns elements artificials que van agradar molt als participants vinguts de tota Catalunya, Aragó, Castelló i fins i tot un basc i un de la Rioja.

A la màxima categoria R1 va guanyar el pilot de la Rioja i actual Campió del Món, Travis Asenjo. En R2, Didac Peña de Vic; en R3, el basc Beñat Segurola; en aleví, Pep Llopart; en principiant; Jan Puig, en la categoria dels més petits els benjamins, primera victòria d’Alan Mendez del club organitzador; victòria del seu germà Axel Méndez en open blau i d’Erik Bertran en open blanc.

En referència als resultats dels membres del club torrenc i equip Bikepark Bauhaus Torredembarra, els resultats han estat els següents: David Romero, 3r en R1; Joan Solé, 4rt en R2 i Marc Capellades, 5è; Pere Dalmau, 9è en R1; Pol Alcantara, 2n a Aleví; Biel Guasch, 4rt en principiant i Roc Campmajó, 5è; Alan Méndez, 1r en benjamí i Ot Garreta, 3r; Axel Méndez, 1r a Open Blau; i Erik Bertran, 1r a Open  Blanc, Lluc Vazquez, 2n i Ruth Campmajó, 3a.

Foto: L’entorn del Castell del Catllar i del riu Gaià van ser l’escenari dels diferents trams. / BIKEPARK COSTA DAURADA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This