Torredembarra serà la seu del Campionat d’Espanya de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/02/2020

El Bikepark Bauhaus Torredembarra acollirà els propers 27 i 28 de juny el Campionat d’Espanya de Trial 2020, la cita estatal més important de l’any, que es disputa a prova única amb els millor pilots internacionals de totes les categories. La vila torrenca ja va ser la seu d’aquesta competició el 2015 i enguany repetirà amb instal·lacions millorades i havent realitzat Copa d’Espanya aquests darrers anys. També Torredembarra serà una de les proves de la Copa Catalana, que torna enguany al port de Torredembarra, a un terreny natural al 100%.

La Copa Tarragona de Trial arrenca l’1 de març al Catllar

Per altra banda, ha quedat definit el calendari de la Copa Tarragona de Trial 2020, que començarà amb la primera prova oficial el proper 1 de març al Catllar. La competició tindrà quatre proves oficials més, que continuaran a Gandesa (22 de març), Càmping Stel de Roda Berà (18 d’abril), Prades (5 de juliol) i Cambrils (25 de juliol). Abans, però, es disputa una prova prèvia al Bikepark Torredembarra aquest diumenge, 15 de febrer, per arrencar motors, i després ja s’encaren les cinc proves oficials.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This