El RCD Espanyol i la UDT s’alien i creen l’Escola Torredembarra de tecnificació

08REDACCIÓ – Torredembarra, 10/02/2020

El RCD Espanyol de Barcelona i la UD Torredembarra van posar en marxa el passat 3 de febrer l’Escola Torredembarra de tecnificació del club barceloní, gràcies a un acord entre ambdues entitats. Es va presentar amb un acte el 23 de gener al camp de futbol de la zona esportiva municipal.

Aquesta escola de tecnificació ofereix cinquanta places per a nens i nenes d’entre 5 i 16 anys, es durà a terme els dilluns i és oberta a tothom, no només a infants de Torredembarra. Les inscripcions poden ser mensuals. A més, per donar a conèixer la iniciativa, els dies 27 i 30 hi haurà portes obertes.

A la presentació hi van ser presents el director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Eloi Pérez; el coordinador de l’Escola Dani Jarque i de les Escoles Externes, David Llobet; un representant d’International Academies del RCD Espanyol, Albert Sau; el coordinador de la RCDE Escola Torredembarra, Arnau Viñas, i el president de la UD Torredembarra, Joan Carles Infantes. També hi van seran presents l’alcalde, Eduard Rovira, i el regidor d’Esports, Raúl García.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This