Matías Redondo, nou president del Club Excursionisme Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/02/2020

El Club Excursionisme Torredembarra va escollir una nova junta directiva en l’assemblea extraordinària de socis que va celebrar el passat 10 de gener. En aquesta assemblea, el fins llavors president, Albert Cano, va presentar la seva dimissió i es va votar la presentació d’una nova junta directiva, que està presidida per Matías Redondo. Acompanyen Redondo els següents socis: Eva Roig (secretà- ria), Sílvia Argilaga (tresorera) i Gemma Barrabeig, Juan López, Oriol Martorell, Gerard Rius, Albert Roig i Anna Vergès (vocals).

El darrer vídeo

VÍDEO l Acte de commemoració del 1r aniversari del Torredembarra Actualitat

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This