Matías Redondo, nou president del Club Excursionisme Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/02/2020

El Club Excursionisme Torredembarra va escollir una nova junta directiva en l’assemblea extraordinària de socis que va celebrar el passat 10 de gener. En aquesta assemblea, el fins llavors president, Albert Cano, va presentar la seva dimissió i es va votar la presentació d’una nova junta directiva, que està presidida per Matías Redondo. Acompanyen Redondo els següents socis: Eva Roig (secretà- ria), Sílvia Argilaga (tresorera) i Gemma Barrabeig, Juan López, Oriol Martorell, Gerard Rius, Albert Roig i Anna Vergès (vocals).

El darrer vídeo

VÍDEO l Ja pots veure “Allavòrens…”, el documental sobre el passat de la Nou de Gaià

Hemeroteca

Contingut especial

Contingut només per a subscriptors!

Els subscriptors tenen accés immediat a les notícies i continguts.

Si ets subscriptor fes clic per connectar-te.

Subscriu-te

Tweets recents

Share This