El poblenc Gerard Bailo subcampió de la Copa REDD Dirt Track

REDACCIÓ

El pilot de la Pobla de Motornès Gerard Bailo ha acabat la temporada com a subcampió de la Copa REDD Dirt Track & Flat Track. Campió de l’especialitat la temporada passada, aquest 2019 s’ha vist superat per un Ferran Cardús molt en forma, que ha guanyat totes les proves del campionat en la màxima categoria, Elite.

Aquesta temporada ha guanyat el Campionat Britànic de Flat Track

Franc Serra ha estat tercer. La temporada, però, ha estat molt notable i és que Bailo s’ha proclamat campió del Campionat Britànic de Flat Track, convertint-se en el segon pilot estranger que guanya aquest campionat, després de l’italià Marco Belli fa onze anys.

Eric Reverté triomfa a la categoria Open

En la categoria Open, el guanyador ha esta un altre pilot del Baix Gaià, concretament Eric Reverté, de Salomó. Reverté va confirmar el títol en la darrera prova, a Alcarràs, superant Marc Setó amb quatre punts i Ovidi Ramón.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This