L’equip de Vogadors Baix a Mar lidera de les Regates de Llarga Distància

REDACCIÓ

L’equip de Vogadors Baix a Mar ocupa el pri­mer lloc del Campionat de Regates de Llarga Distància, a manca de només una prova per acabar la competició, que serà aquest diu­menge, 15 de desembre a Santa Cristina (Lloret de Marc).

En la segona regata, disputada a Arenys de Mar, es van alçar amb la victòria

Els vogadors torrencs van iniciar la tempora­da amb un segon lloc a la primera regata de llarga distància, que es va disputar aquest mes de novembre a Badalona. En la competició de la categoria de veterans hi van partici­par un total d’onze naus. Els participants en la prova badalonina van haver de cobrir 5.400 metres i van quedar a només divuit segons dels guanyadors, l’equip local del Club Rem Badalona.

En la segona regata, diputada a Arenys de Mar el primer diumenge de desembre, es van alçar amb la victòria. Aquest cop van superar el Club Rem Badalona amb més de sis segons d’avantatge. Van participar deu naus. L’equip femení, per la seva banda, està centrat en la preparació de les lligues que comencen el gener de 2020.