Ja tenim la guanyadora del darrer llibre del Víctor Centelles

Aquest mes de maig sortejàvem el darrer llibre que escrit per Víctor Centelles, Olla barrejada, entre els nostres subscriptors. La guanyadora ha estat Ivon Bairaguet. Enhorabona!

A través d’un conjunt divers de vinyetes i il·lustracions, Centelles aconsegueix amb aquest llibre teixir un diàleg amb els elements locals i globals, demostrant com s’entrellacen, i es poden reflectir mútuament, diversos esdeveniments i dinàmiques socials de diferents àmbits. Aquest llibre serveix de metàfora de l’olla barrejada, un plat tradicional català, per il·lustrar la bona diversitat i la complexitat de la societat. Víctor Centelles és col·laborador del Torredembarra Actualitat precisament amb una secció amb el mateix nom que el llibre.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This