Ja tenim la guanyadora del darrer llibre de l’Àurea Rodríguez

Aquest mes de febrer hem sortejat entre els nostres subscriptors el llibre Antes muerta que sin IA, el segon llibre que ha escrit l’experta en innovació i tecnologia torrenca Àurea Rodríguez. La guanyadora ha estat Blanca Cogul. Enhorabona!

Antes muerta que sin IA és el títol del segon llibre que ha escrit l’experta en innovació i tecnologia torrenca Àurea Rodríguez. Amb pròleg d’Antoni Garrell, el llibre es va presentar el 13 de febrer a la Llibreria Documenta de Barcelona. Va ser en el transcurs d’una taula rodona moderada per Cristina Farrés amb la participació de Montse Guardia, Anna M. Sánchez i Daniel Boil.

Es tracta d’un llibre de divulgació desenfadat en què Rodríguez parla de l’impacte de la intel·ligència artificial (IA) generativa, i per extensió de la resta de IAs, en les nostres vides. L’autora considera que l’educació en IA, amb la IA i per a la IA ha de ser una prioritat per a tot sistema educatiu, empresa o persona, perquè aquesta tecnologia transforma el present i el futur del nostre treball i la nostra societat.

Foto: La Blanca Cogul ja té el llibre signat per l’Àurea Rodríguez. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This