Vols guanyar el llibre el darrer llibre de l’Àurea Rodríguez signat per l’autora?

Aquest mes de febrer sortegem el llibre Antes muerta que sin IA és el títol del segon llibre que ha escrit l’experta en innovació i tecnologia torrenca Àurea Rodríguez.

Només et calen dues coses:

– Ser subscriptor/a del Torredembarra Actualitat: si no ho ets, et pots donar d’alta per només 60 €/any.

– Enviar un correu electrònic a redaccio@TDBactualitat.cat amb el teu nom i cognoms i telèfon de contacte fins al dilluns 26 de febrer, a les 21.00 h.

Antes muerta que sin IA és el títol del segon llibre que ha escrit l’experta en innovació i tecnologia torrenca Àurea Rodríguez. Amb pròleg d’Antoni Garrell, el llibre es va presentar el 13 de febrer a la Llibreria Documenta de Barcelona. Va ser en el transcurs d’una taula rodona moderada per Cristina Farrés amb la participació de Montse Guardia, Anna M. Sánchez i Daniel Boil.

Es tracta d’un llibre de divulgació desenfadat en què Rodríguez parla de l’impacte de la intel·ligència artificial (IA) generativa, i per extensió de la resta de IAs, en les nostres vides. L’autora considera que l’educació en IA, amb la IA i per a la IA ha de ser una prioritat per a tot sistema educatiu, empresa o persona, perquè aquesta tecnologia transforma el present i el futur del nostre treball i la nostra societat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This