Ja tenim guanyador de les entrades pel darrer concert del 36è Festival Internacional de Música (FIM) d’Altafulla

El Torredembarra Actualitat hem sortejat dues entrades entre els seus subscripors per al darrer dels concerts del 36è Festival Internacional de Música (FIM) d’Altafulla aquest proper dissabte, 26 d’agost, al les 22:00 hores, a la plaça de l’Església. El guanyador ha estat Jordi Pons Morlanes. Enhorabona!

El recital de piano anirà a càrrec de Bernat Català, nascut a Molins de Rei l’any 1993, és pianista i compositor. Després de graduar-se a l’Escola Superior de Música de Catalunya, continua la seva formació musical a la Guildhall School of Music and Drama i a la Royal Academy of Music de Londres becat per la Fundació Pedro i Pons, la Fundació Güell i la Fundació de la Royal Academy of Music. L’any 2017, el seu esperit inconformista el condueix a Suïssa, on es forma en el camp de la pedagogia musical a la Haute École de Musique de Ginebra.

Foto: Bernat català actua aquest dissabte a Altafulla / PALAU DE LA MÚSICA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This