Et convidem al darrer dels concerts del 36è Festival Internacional de Música (FIM) d’Altafulla

El Torredembarra Actualitat sortegem dues entrades per al darrer dels concerts del 36è Festival Internacional de Música (FIM) d’Altafulla aquest proper dissabte, 26 d’agost, al les 22:00 hores, a la plaça de l’Església.

El recital de piano anirà a càrrec de Bernat Català, nascut a Molins de Rei l’any 1993, és pianista i compositor. Després de graduar-se a l’Escola Superior de Música de Catalunya, continua la seva formació musical a la Guildhall School of Music and Drama i a la Royal Academy of Music de Londres becat per la Fundació Pedro i Pons, la Fundació Güell i la Fundació de la Royal Academy of Music. L’any 2017, el seu esperit inconformista el condueix a Suïssa, on es forma en el camp de la pedagogia musical a la Haute École de Musique de Ginebra.

Com guanyar les entrades?

Per participar en el sorteig només et calen dues coses:

– Ser subscriptor/a del Torredembarra Actualitat: si no ho ets, et pots donar d’alta per només 60 €/any AQUÍ.

– Enviar un correu electrònic a redaccio@TDBactualitat.cat amb el teu nom i cognoms i telèfon de contacte fins al 25 d’agost a les 14 hores.

Un cop fet el sorteig, donarem a conèixer els/les guanyadors/es.

Foto: Un dels concerts del FIM d’aquest estiu. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This