El Torredembarra Actualitat organitza una nova trobada amb els/les subscriptors/es el 2 de febrer

El Torredembarra Actualitat ha organitzat per tercer any consecutiu una trobada amb els subscriptors i subscriptores per a poder compartir amb ells i elles les impressions d’aquests primers tres anys de vida del projecte periodístic i buscar com millorar el mitjà de comunicació.

La trobada serà el dijous 2 de febrer, a partir de les 18:00 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra. Els interessats que no puguin assistir-hi però vulguin participar-hi que ho comuniquin i buscarem una segona data per realitzar una segona trobada.

Els que vulgueu participar-hi ens heu d’enviar un correu electrònic a direccio@TDBactualitat.cat. Si no sou subscriptors/res us podeu donar d’alta ara mateix AQUÍ.

Foto: La Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà la troada. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This