Apunta’t a la sortida per a conèixer l’entorn de la desembocadura del riu Gaià

Des de Torredembarra Actualitat us proposem una petita sortida per conèixer la zona de la desembocadura del riu Gaià el proper dijous 28 de juliol, a partir de les 20.00 hores. Amb els amics de l’Associació Mediambiental La Sínia coneixerem aquest entorn proper, però sovint desconegut, fent un recorregut que ens portarà a la plana del Vinyet, el darrer tram i desembocadura del riu Gaià i la roca del Gaià, on soparem tots plegats amb el que portem de casa. Aprendrem la fauna i la flora que podem trobar en aquest espai protegit.

Preu subscriptors: Gratuït.

Preu no subscriptors: 3 euros (menors de 12 anys, 1,5 euros / menors de 4 anys, gratuït).

Inscripcions i més informació: redaccio@TDBActualitat.cat

Places limitades

Hemeroteca

Tweets recents

Share This