Ja tenim guanyadora del llibre ‘Caminant per la Pobla de Montornès’

Aquest mes de maig sortejàvem entre els/les subscriptors/es del Torredembarra Actualitat el llibre Caminant per la Pobla de Montornès. 15 rutes de senderisme al cor del Baix Gaià, escrit per Manel Bonanad. Ja  tenim la guanyadora: Maria Roca Balsells. Enhorabona!

Editat per l’Ajuntament de la Pobla de Montornès, inaugura la col·lecció La Mola. Les rutes les ha escollit Manel Bonanad d’entre els que fa vuit anys publica cada tres mesos a La Pigota, la revista municipal de la Pobla de Montornès, d’on és col·laborador. L’obra compta amb fotografies de Ricard de Aróstegui Bardagí. El podeu comprar a l’Estanc de La Pobla i Queviures La Pobla.

Us voleu fer subscriptors del Torredembarra Actualitat i guanyar premis com aquest el 2022? Per només 60 euros a l’any us podeu donar d’alta AQUÍ.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This