Aquest mes de maig sortegem el llibre ‘Caminant per la Pobla de Montornès’ entre els nostres subscriptors/es

Els subscriptors/es del Torredembarra Actualitat podran guanyar el llibre Caminant per la Pobla de Montornès. 15 rutes de senderisme al cor del Baix Gaià, escrit per Manel Bonanad. És un llibre que, com el seu nom indica, ens proposa quinze itineraris de diferent llargada i dificultat pel terme municipal d’aquesta localitat. Editat per l’Ajuntament de la Pobla de Montornès, inaugura la col·lecció La Mola. Les rutes les ha escollit Manel Bonanad d’entre els que fa vuit anys publica cada tres mesos a La Pigota, la revista municipal de la Pobla de Montornès, d’on és col·laborador. L’obra compta amb fotografies de Ricard de Aróstegui Bardagí.

PER PARTICIPAR EN EL SORTEIG NOMÉS ET CALEN DUES COSES:

– Ser subscriptor/a del Torredembarra Actualitat: si no ho ets, et pots donar d’alta per només 60 €/any AQUÍ.

– Enviar un correu electrònic a redaccio@TDBactualitat.cat amb el teu nom i cognoms i telèfon de contacte fins al 28 de maig.

Un cop fet el sorteig, donarem a conèixer els/les guanyadors/es.

Foto: Manel Bonanad signant llibres durant la presentació el passat 22 d’abril. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This