Doble sorteig entre els subscriptors aquest mes de novembre

Celebrem el segon aniversari del Torredembarra Actualitat fent un doble sorteig entre els nostres subscriptors/es

1.Dos àpats al restaurant Las Delicias.

La Delicias és un restaurant situat al Barri de Clarà amb 56 anys d’història. La brasa de llenya és un dels punts forts de Las Delicias, amb una aposta per carns de qualitat. També són molt recomanables els arrossos i els postres.

2. Una ponsètia gentilesa de Pupi Flors i una ampolla de Cava Reverté.

Pupi Flors va obrir fa només dos anys al carrer Joan Güell, just davant de l’església de Sant Pere de Torredembarra. Hi trobareu tota mena de plantes, flors, rams i estaran al teu costat en les teves celebracions i moments més especials.

Cava Reverté és una empresa de familiar que va néixer l’any 2007 a Salomó després de tres generacions dedicades a la vinya i el vi amb una filosofia clara: elaborar un producte refinat per l’alta restauració i enoteques selectes.

PER PARTICIPAR EN EL SORTEIG NOMÉS ET CALEN DUES COSES:

– Ser subscriptor/a del Torredembarra Actualitat: si no ho ets, et pots donar d’alta per només 60 €/any.

– Enviar un correu electrònic a redaccio@TDBactualitat.cat amb el teu nom i cognoms i telèfon de contacte fins al 30 de novembre.

Un cop fet el sorteig, donarem a conèixer els/les guanyadors/es.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This