El Torredembarra Actualitat organitza una nova trobada amb els/les subscriptors/es

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/11/2021

El Torredembarra Actualitat ha organitzat per segon any consecutiu una trobada amb els subscriptors i subscriptores per a poder compartir amb ells i elles les impressions d’aquests primers dos any de vida del mitjà de comunicació i buscar com millorar el mitjà de comunicació. És una de les activitats organitzades en la celebració d’aquest segon aniversari.

Després que l’any passat aquesta trobada es fes telemàticament a causa de les restriccions imposades davant l’evolució de la Covid-19, enguany serà presencial, concretament el dijous 11 de novembre, a partir de les 18:00 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra. Els interessats que no puguin assistir-hi però vulguin participar-hi que ho comuniquin i buscarem una segona data per realitzar una segona trobada.

Els que vulgueu participar-hi ens heu d’enviar un correu electrònic a direccio@TDBactualitat.cat. Si no sou subscriptors/res us podeu donar d’alta ara mateix AQUÍ.

A més, els subscriptors/es tindran un regal per la seva fidelitat que podran recollir durant el mes de desembre. Més endavant us n’anirem informant.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This