El Torredembarra Actualitat organitza una nova trobada amb els/les subscriptors/es

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/11/2021

El Torredembarra Actualitat ha organitzat per segon any consecutiu una trobada amb els subscriptors i subscriptores per a poder compartir amb ells i elles les impressions d’aquests primers dos any de vida del mitjà de comunicació i buscar com millorar el mitjà de comunicació. És una de les activitats organitzades en la celebració d’aquest segon aniversari.

Després que l’any passat aquesta trobada es fes telemàticament a causa de les restriccions imposades davant l’evolució de la Covid-19, enguany serà presencial, concretament el dijous 11 de novembre, a partir de les 18:00 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra. Els interessats que no puguin assistir-hi però vulguin participar-hi que ho comuniquin i buscarem una segona data per realitzar una segona trobada.

Els que vulgueu participar-hi ens heu d’enviar un correu electrònic a direccio@TDBactualitat.cat. Si no sou subscriptors/res us podeu donar d’alta ara mateix AQUÍ.

A més, els subscriptors/es tindran un regal per la seva fidelitat que podran recollir durant el mes de desembre. Més endavant us n’anirem informant.

El darrer vídeo

Ja podeu veure el tràiler del documental ‘Patriarcado el organismo nocivo’, codirigit pel torrenc Albert Sanfeliu

Hemeroteca

Tweets recents

Share This