Ja tenim guanyadora del CD del primer àlbum dels Tre Said

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/2/2021

Aquest mes de gener sortejàvem entre els/les nostres subscriptors i subscriptores un CD del primer àlbum del grup Tre Said, una formació que compta amb el torrenc Manel Gris entre els seus integrants. La guanyadora és Rosina Boronat Guasch i li farem arribar el disc. Enhorabona!!!

All those city lights (Els llums del carrer) es va editar el mes de maig i la Covid-19 ha impedit poder-lo presentar en diverses actuacions a Catalunya i el Regne Unit. A més, el disc ha estat nominat als Premis Enderrock 2021 en la categoria de millor disc de rock

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This