Ja tenim guanyador/a de dues entrades al Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès entre els subscriptors

Rosa Guimerà ha estat la guanyadora de dues entrades per al Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès.

Torredembarra Actualitat sortegem dues entrades per al Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès, un dels més antics que se celebren a Catalunya. Per participar en el sorteig has de complir dues condicions:

  1. Ser subscriptor/a del Torredembarra Actualitat i aconseguir que un/a lector/a es doni d’alta com a subscriptor/a. Quan aquest es doni d’alta en aquest formulari haurà d’indicar a observacions que es subscriu de part d’un subscriptor actual.
  2. Respondre correctament a la següent pregunta: Des de quin any se celebra el Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès?

Envia la resposta i les teves dades personals al correu electrònic redaccio@TDBactualitat.cat. Tens temps fins el divendres 20 de desembre a les 14:00 hores. Al vespre donarem a conèixer el guanyador/a de les dues entrades i ens hi posarem en contacte perquè ens indiqui quin dia vol visitar el Pessebre Vivent i les podrà recollir a la taquilla.

Més informació sobre el Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This