ENTITATS (1) l Agrupació Sardanista L’Antina

L’Agrupació Sardanista L’Antina és una de les entitats més veteranes de Torredembarra. Es va crear en ple franquisme, amb Ramon Carbonell com a primer president. En aquella junta ja hi era Josep Font, que va ostentar el càrrec més endavant. Es van organitzar les primeres ballades a la Torre i molts joves participaven en concursos de sardanes arreu del país i van guanyar alguns trofeus que llueixen en el seu local social al Casal Municipal.

Actualment organitzen entre sis i vuit ballades de sardanes cada any, des de Sant Jordi fins a La Marató de TV3, passant per les festes majors. Font reconeix que està costant aconseguir un relleu generacional a l’en[1]titat i que això els ha fet perdre socis els darrers anys. Confia, però, que en un futur proper molts dels quan eren infants van participar en els cursets que feien recuperin l’afició.

Any de fundació: 1969

Presidenta: Maria Lluïsa Pascual

Membres: 60

Adreça: Carrer de la Capella, 6 – Despatx 19

Telèfon: 692 05 80 09

Correu electrònic: sardanesantina@hotmail.com

Xarxes socials: Facebook

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This