EDITORIAL l Ha arribat l’hora de dignificar el Roquer

En aquest número del Torredembarra Actualitat podreu llegir una àmplia entrevista al director del Port de Torredembarra, Oriol Milà. Amb ell parlem del passat, del present i del futur d’aquest espai que en les seves ja tres dècades d’història ha viscut potser massa d’esquena al municipi en el qual es troba. La pròrroga de la concessió té com a condició incloure iniciatives per a millorar la relació port-ciutat i Milà avança que els propers anys impulsaran diverses actuacions per eliminar les barreres que hi ha entre el passeig marítim i el port.

El projecte que ha permès a Port Torredembarra SA renovar la concessió també contempla dignificar tot l’espai del Roquer i el director del Port de Torredembarra va més enllà i proposa reconstruir el Cap Gros. El mes de febrer passat recordàvem l’impacte en gran part de la ciutadania de la Torre que va tenir la seva caiguda -segons la versió oficial- i més després dels avisos des del col·lectiu Pedra de Toc.

Milà aposta per la participació ciutadana en aquest projecte de dignificació del Roquer, que inclourà actuacions de deconstrucció. Esperem que el govern que surti de les eleccions municipals del 28 de maig agafi el guant i ho faci amb més rapidesa que en el procés per restituir l’escultura de l’Alfa i Omega.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This