EDITORIAL l El voleibol, un esport que està de moda a la Torre

Torredembarra té un teixit esportiu molt ric, com ho demostren any rere any esdeveniments com la Nit de l’Esport o el Lliurament dels Guardons Esportius, quan, en un parell d’hores, el nostre municipi demostra un múscul esportiu que ens situa en un alt nivell i amb unes perspectives de futur molt esperançadores. En aquest número del Torredembarra Actualitat volem posar el focus en una d’aquestes entitat, el CEVOL Torredembarra, que travessa un moment molt dolç, amb qualitat -equips que destaquen pels seus èxits esportius- però també qualitat -un augment sostingut dels seus practicants-.

El voleibol torrenc recull els fruits del treball de fa molts anys: el primer equip s’ha consolidat a la Superlliga 2, mentre que el femení disputa -lidera- actualment la fase d’ascens a Primera Catalana amb opcions clares de pujar.  El CEVOL Torredembarra, a més, s’ha vist afavorit per l’èxit de la sèrie d’anime Haikyu!, que atrau molts nois cap aquest esport. I és que el voleibol és un esport tradicionalment molt feminitzat i darrerament està augmentant la presència masculina. En quatre temporades el CEVOL Torredembarra ha doblat les llicències i ja s’acosten als dos centenars. Tot apunta que aquest creixement continuarà i caldran més recursos per garantir el futur del voleibol a Torredembarra i seguir sent un referent Camp de Tarragona.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This